На 14 юли 2023 г. беше открито най-голямото изложение за соларната индустрия в Европа Intersolar Europe 2023
На 14 юли 2023 г. беше открито най-голямото изложение за соларната индустрия в Европа Intersolar Europe 2023
За бранша
14.06.2023 г.

Под мотото "Свързваме соларния бизнес“ на 14 юни в град Мюнхен, Германия, се откри водещото световно изложение за соларната индустрия Intersolar Europe. За поредна година събитието събира производители, доставчици, дистрибутори, проектни мениджъри и разработчици и инвеститори от соларната индустрия.
През тази година основна тема на изложението е експанзията на соларни технологии и важността на разширяването на производството им на територията на Европа.
Споделянето на знания свързани с представяне на най-новите постижения и иновации, както и бъдещата посока на соларната индустрия и нови проекти, ще бъдат обсъдени на дискусии и срещи, в които ще се включат и представители от SUNTERRA RE. Разговорите с технологичния елит от целия свят са отлична платформа и възможността да бъдат проучени най-новите технологични решения и тяхното приложение в развитието на проектите на компанията.
Обменът на знания от всички заинтересовани страни в индустрията спомага и за ускоряване на иновациите и насърчаване на разработването на нови решения и технологии свързани с устойчивото бъдеще на планетата, което играе решаваща роля при оформянето на посоката на соларната индустрия.

Вижте още